-En allsidig relasjonsbedrift med kunden i fokus!

Sarpsborg Data ble etablert i 2006 og tilbyr service og konsulentvirksomhet innenfor Data / IT både til næring og privatmarkedet. I 2014 endret selskapet organisasjonsform med nytt organisasjonsnummer.

I løpet av 2015 flyttet vi inn i helt nye lokaler i sentrum levert av vårt eiendomsselskap Enger Eiendomsforvaltning AS.

Sarpsborg Data AS tilbyr, som navnet tilsier tjenester innenfor data og IT. En stor del av vår drift innebærer konstruksjon og drifting av nettsideløsninger, grafisk design og generelt det som omfatter elektronisk markedsføring for privat og bedriftsmarkedet. I tillegg til dette leverer vi e-postløsninger, IP-fax, servergrensesnitt og databaseløsninger.

Viktige relasjoner og samarbeidspartnere

Vi ser viktigheten av å bygge nettverk og har etter flere år i bransjen knyttet til oss en rekke samarbeidspartnere. Dette kommer våre kunder til gode i form et bredere spekter av produkter av tjenester, men likevel med kun ett kontaktpunkt å forholde seg til.

Vi kan også videreformidle tjenester som er utenfor vår bransje via våre gode samarbeidspartnere. Dette kan være alt fra regnskapstjenester og forsikringsløsninger til bilkjøp og renhold.

Kundefokus

Vi er ikke et stort selskap med egen HR-avdeling og kapitalsterke investorer. Vi er en bedrift som er opptatt av å bygge nettverk med gode relasjoner gjennom fornøyde kunder som føler sine behov ivaretatt. Det kan kanskje virke klisjeaktig å påstå at vi har kunden i fokus, men vi tørr påstå at vi danner en såpass god relasjon med våre kunder at de føler seg ivaretatt, anerkjent og satt pris på.